Kompjuterska memorija posebnog roda

Voda je mnogo više od proste fizičke supstance. U cijelom svijetu nema ničeg mekšeg i podatnijeg od vode. Ali je istovremeno čvrsta i jaka. Nijedan naučnik ne može da objasni zašto se gustina vode na negativnoj temperaturi povećava, a na pozitivnoj smanjuje. Sve materije se pri hlađenju smanjuju, skupljaju, a voda obrnuto, širi se. Voda koja se nalazi u pukotinama i porama izaziva jak pritisak. U zrnu, u momentu klijanja, taj pritisak može dostići i 400 atmosfera. Zato klica s lahkoćom probija asfalt.

Piše: Senija Braković

voda_vDo dan-danas nauka nije dokazala zašto se samo voda može nalaziti u tri oblika: tečnom, čvrstom i gasovitom. Zašto je baš ona najjači rastvarač na Zemlji? Na koji način ona može da se penje po najvišem drveću, savlađujući pritiske od više desetina atmosfera? Mi o vodi praktično ništa ne znamo! Jedna fantastična hipoteza koja nepredvidivo objašnjava ponašanje vode je: VODA IMA PAMĆENJE! Rezultati esperimenata koji su provedeni u mnogim zemljama su pokazali: Voda upija i pamti svaki uticaj. Ona pamti sve što se dešava oko nje.

Voda u dodiru sa svim materijama može da sazna sva njihova svojstva i to sačuva u svojoj memoriji. Da li su to znali naši preci koji su vodu pretvarali u lijek koristeći posuđe od srebra? Danas je to najbolji antibiotik koji se može proizvesti. Toliko je dobar da u Afganistanu i Iraku Američka vojska koristi Srebrnu vodu. Prihvatajući neku informaciju voda, dobiva nova svojstva. Pri tome, njen hemijski sastav ostaje isti. Struktura voda je mnogo važnija nego njen hemijski sastav. Molekuli vode se objedinjuju u grupe koje se nazivaju KRISTALI.

Naučnici pretpostavljaju da su baš klastri ćelije za pamćenje, pomoću koji voda, kao na magnetofonsku traku zapisuje sve što vidi, čuje i osjeća. Ljudi i ne razmišljaju da se, kada upale svjetlo, voda mijenja. Voda ostaje voda, ali njena nervna struktura se mijenja kao posljedica tehničkog uticaja od električnog polja.

Čvrstina strukture klastera je potvrdila hipotezu o sposobnosti vode da prima i pamti informaciju. Voda je kompjuterska memorija posebnog roda. Utvrđeno je da emocije, pozitivne i negativne, imaju najjači utjecaj. Utvrđeno je da izlivi emocija poput ljubavi povećavaju usmjerenost vode i stabilizuje tu vodu, a agresija smanjuje.

Savremena nauka je utvrdila da je vodena struktura čovjeka identična sa strukturom vode tog mjesta gdje se on rodio. Zbog toga se naša unutrašnja veza s mjestom rođenja čuva cijelog života. Voda nigdje na svijetu nije ista.

Probijajući se na površinu kroz minerale, kroz planinski materijal, voda upija u sebe osobine zemljišta, informaciju o njenim biološkim i energetskim osobinama. Nedavno je otkriveno još jedno svojstvo prirodne vode. Ispostavilo se da takva voda ima sposobnost da gori. Kada prirodna voda gori, onda gori ona sama.

Gori zato što je na poseban način strukturisana. Prirodno gorenje vode, na naučnom jeziku, je proces oksidacije uz izlučivanje toplote i svjetlosti. Voda gori na temperaturi okoline, a izlučena svjetlost se detektuje pomoću osvijetljenog pribora. Stalno se aktivira kiseonik i stalno vidimo svjetlost koja se luči.

Gorenje vode je malo sporiji proces, jer ako bi on bio brz, onda bi sva voda na Zemlji izgorjela. Zakoni u vezi isparavanja od prljavštine, soli i blata, očisti čak i voda iz najprljavijih mora, najslanijih okeana i iz najblatnjavijih voda. Tako ne pijemo vodu iz okeana i mora, nego izvorsku vodu, koja nastaje kao rezultat padavina vode koja se iz njih isparila.

Za www.islam-iman.com – Piše: Senija Braković

Komentari

komentara